About

Jouw specialist in hypotheken voor de regio Alkmaar

Mijn naam is Gerald Ibink (1972) en ik ben sinds 1993 actief in de verzekerings- en financiële sector. In deze tijd heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen in verschillende mooie functies. Sinds 2018 werk ik als hypotheekadviseur in de regio Alkmaar onder de naam Hypotheek Samen. Samen op zoek naar jouw ideale hypotheek, waarbij jouw woonwensen leidend zijn, dat is waar ik voor sta. Precies weten waar jij in welke fase aan toe bent, hoe fijn is dat. Of het nu gaat om je eerste huis met een startershypotheek en aanvullende starterslening, een volgend huis of misschien wil je weten wat de mogelijkheden zijn om de hypotheek te wijzigen. Ik help je er graag bij! Jouw hypotheekadviseur in de regio Alkmaar, De Mare, Daalmeer, Heiloo, Heerhugowaard of een andere plaats in Nederland.

Samen tot het best passende hypotheekadvies
Een hypotheekadviseur in de regio Alkmaar die goed bij je past. Samen met jou en aan de hand van jouw woonwensen komen we tot het best passende hypotheekadvies. Of het nu gaat om je eerste huis (startershypotheek of starterslening, een volgend huis of misschien wil je weten wat de mogelijkheden zijn om de hypotheek te wijzigen of over te sluiten. Ik help je er graag bij.

De hypotheekadviseur in de regio Alkmaar.

Geven waar je recht op hebt
Als de beste oplossing is om bij je huidige geldverstrekker te blijven en alleen de aflossingsvorm te wijzigen, de rente te middelen of iets anders te veranderen wat passend is bij jouw wensen en situatie dan zeg ik dat ook gewoon. Ik geef je graag waar je recht op hebt.

Samen met jou
Tijdens het eerste gesprek zal ik aangeven wat jij van mij kunt verwachten. Ook geef ik aan wat ik van jou verwacht. Want jouw inbreng gedurende het traject is erg belangrijk. We doen het samen.

Maak een afspraak voor een gratis eerste kennismaking om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.
Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? www.hypotheeksamen.nl/contact of 06-43906450 of mail info@hypotheeksamen.nl.