Jouw specialist in hypotheken in de regio Alkmaar

Mijn naam is Gerald Ibink (1972) en ik ben sinds 1993 actief in de financiële sector. In deze tijd heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen in verschillende mooie functies. Sinds 2018 werk ik als hypotheekadviseur  in de regio Alkmaar onder de naam Hypotheek Samen. Samen op zoek naar jouw ideale hypotheek, waarbij jouw woonwensen leidend zijn, dat is waar ik voor sta. Precies weten waar jij in welke fase aan toe bent, hoe fijn is dat. Of het nu gaat om je eerste huis, een volgend huis of misschien wil je weten wat de mogelijkheden zijn om de hypotheek over te sluiten. Ik help je er graag bij.

Samen tot het best passende hypotheekadvies
Een hypotheekadviseur in de regio Alkmaar die goed bij je past.  Samen met jou en aan de hand van jouw woonwensen komen we tot het best passende hypotheekadvies. Of het nu gaat om je eerste huis, een volgend huis of misschien wil je weten wat de mogelijkheden zijn om de hypotheek over te sluiten. Ik help je er graag bij.

Geven waar je recht op hebt
Als de beste oplossing is om bij je huidige geldverstrekker te blijven en alleen de aflossingsvorm te wijzigen, de rente te middelen of iets anders te veranderen wat passend is voor jouw wensen en situatie dan zeg ik dat ook gewoon. Ik geef je graag waar je recht op hebt.

Samen met jou
Tijdens het eerste gesprek zal ik aangeven wat jij van mij kunt verwachten. Ook geef ik aan wat ik van jou verwacht. Want jouw inbreng gedurende het traject is erg belangrijk. We doen het samen. Ik zit niet tegenover je, maar naast je.

Partners
Sinds 2018 kan je alleen de koopsom ofwel de marktwaarde financieren. De bijkomende kosten moet je beschikbaar (gespaard) hebben. Ik hou daar voor mijn klanten ook rekening mee. De kosten bij passeren probeer ik zo laag mogelijk te houden voor je. Ik heb een netwerk om mij heen die snel en tegen scherpe tarieven een taxatie of een bouwkundige keuring kunnen doen en notarissen die je aan een leveringsakte en hypotheekakte kunnen helpen.

Maak een afspraak voor een gratis eerste kennismaking om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.
Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bel me op 06-43906450 of mail naar info@hypotheeksamen.nl.

Is extra aflossen op de hypotheek aantrekkelijk?

Is extra aflossen op de hypotheek aantrekkelijk? Aandachtspunten: • De rente die ik op mijn spaarrekening ...

Starten met aflossen hypotheek of niet?

Oversluiten is voordelig als de lage hypotheekrente opweegt tegen de kosten. Het is ook het moment dat je opni...

Problemen met aflossingsvrije hypotheken bij ouderen

Het blijkt dat ruim 40% van de ouderen met een aflossingsvrije hypotheek niet goed heeft nagedacht over hoe ze...