Doe de hypotheek Samen test

Wel of geen hypotheek via Hypotheek Samen? Doe de test!

Vink aan wat op jou van toepassing is:

    Ik wil een gladde verkoper die niet eerder weg gaat voordat hij iets heeft verkocht. Als je deze hebt ingevuld dan kan je beter een andere adviseur zoeken. ๐Ÿ˜‰Momenteel huur ik en ik wil weten of kopen iets voor mij is.Ik wil een adviseur die naast mij zit om in oplossingen te denken.Ik wil weten in welke prijsklasse ik een woning kan gaan zoeken.De hypotheeklasten moeten passen bij mijn leefstijl.Ik wil advies van iemand die eerlijk en duidelijk is.Ik heb een huis op het oog en ik wil de haalbaarheid van financieren snel weten.Gezien de huidige lage rente wil ik weten of het interessant is om mijn hypotheek over te sluiten of rentemiddeling toe te passen.Ik wil een afgesproken all-in tarief voor het duidelijk en snel regelen van mijn hypotheek.Ik koop mijn volgende woning en wil graag weten wat mijn mogelijkheden en aandachtspunten zijn.Ik ga scheiden en wil weten of ik in het huis kan blijven wonen of wat ik kan lenen voor een nieuw huis.Ik wil een adviseur die samenwerkingen kan inzetten voor het regelen van een (spoed)taxatie, een bouwkundig rapport en een notaris.Ik wil hypotheekadvies van iemand die de tijd voor mij neemt en snel reageert wanneer ik nog vragen of opmerkingen heb.Als ik in mijn nieuwe huis op de bank zit wil ik kunnen zeggen: โ€˜Dit is soepel en snel verlopen. Als ik nog een keer een hypotheek nodig heb dan kom ik zeker bij Hypotheek Samen terug.โ€™

    Heb je drie of meer vragen met 'ja' beantwoord? Dan kijk ik graag met frisse blik naar jouw woonwensen.
    Vul hieronder je naam en telefoonnumner in en ik neem contact met je op voor een eerste, gratis kennismaking.