Terug naar het overzicht

AFM wil geen reclame voor snelle hypotheken

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) wijst hypotheekverstrekkers erop dat zij geen reclame mogen maken voor de snelheid waarmee een hypotheek kan worden afgesloten.
Het is daarom belangrijk dat consumenten goed geïnformeerd zijn en weloverwogen een besluit kunnen nemen over hun hypotheek.

Mijn normen zijn het geven van hypotheekadvies waar klanten nog een nachtje over kunnen slapen. Ik wil blije klanten die weloverwogen besluiten nemen zodat hun woonwensen passen als een warme jas. En als we dan met elkaar gaan samenwerken dan is gepaste snelheid belangrijk. Je wilt immers dat huis kopen op de afgesproken datum. Of wellicht nadert de einddatum van de rentevastperiode al snel.

In 2018 ben ik gestart als hypotheekadviseur en ik moest gaan nadenken over de inhoud van mijn website en over hoe ik het wil doen. Een mooi en uitdagend proces waar ik mezelf zeker positief ben tegen gekomen. Wie ben ik nu eigenlijk en waar sta ik voor. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de hypothekenbranche. Aan de kant van de geldverstrekker. Ik had te maken met adviseurs die voor hun klanten de hypotheek rond wilden krijgen. Nu ben ik die adviseur die het wil doen op mijn manier. Zoals ik ben. En ik denk ook dat dat gewoon het beste is. Dicht bij jezelf blijven en uiteraard werken in het belang van de klant.

Ineens moet je ook commercieel denken. Commercieel zijn staat voor mij gelijk aan eerlijk, betrouwbaar en duidelijk.
Ik luister goed naar de woon- en leefwensen van mijn klanten. Iedereen is anders en dat mag ook. Het is een ontzettend leuk vak omdat je enorm veel kan betekenen voor mensen.
Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan snel contact op per mail info@hypotheeksamen.nl of telefonisch via 06-4390 6450.